Разследвания и новини без цензура

сряда, 21 февруари, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Арестович: Трагедията на Украйна е, че заложихме на грешната страна, в лагера на губещите сме

Бившият съветник на Зеленски Олексий Арестович продължава да криткува остро ръководството на Украйна. Този път той заяви директно, че украинците са избрали грешната страна.

„Знаете ли коя е най-голямата ни трагедия? Мисля, че в конфликта между глобалисти и реалисти сме заложили на грешната страна. Някак проливаме кръв, за да се окажем в лагера на губещите“, каза Арестович в интервю, публикувано в YouTube канала му.

„Видях посещението на германския президент в Катар, където забравиха да се срещнат с него. В продължение на 30 минути той не напусна самолета, докато властите в Катар не измислиха нещо“, заяви Арестович. Той посочи случка от преди четири дни с президента на Германия, който кацна в Катар, но никой не дойде да го посрещне в продължение на половин час.

Украинецът продължи с критиката си: „И говорят, че Путин е изолиран на международната сцена. За малко да му направят конен парад в Катар.“

„Защо Путин, толкова ужасно изолиран, говори пред Г-20 и на всички други места, докато е дипломатически изолиран? И сега „Тайм“ го постави в списъка за „Личност на годината“. Сериозно го обмислят“, каза Арестович. Вчера американското списание публикува списък с девет номинации, сред които и руският президент. Миналата година наградата отиде при Зеленски, а тази година Путин е номиниран за нея.

„Това е само списание, но за каква ш*бана война, за каква демокрация, за какви ценности говорим? Не мислите ли, че сме в грешната компания? Започвам да мисля така“, каза Арестович.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

  1. Ще се усетите към каква свобода и демокрация сте тръгнали, ама ще бъде късно! Е, вижте ни нас как цъфтим!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.