Разследвания и новини без цензура

неделя, 25 февруари, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Байдън се спъна и падна на церемония в Академията на ВВС на САЩ (ВИДЕО)

Президентът Джо Байдън се спъна и падна, след като раздаде последната диплома на церемония по дипломирането в Академията на военновъздушните сили на САЩ в четвъртък, но бързо стана и се върна на мястото си.

80-годишният президент на САЩ падна напред, хвана се с ръце, след което се изправи на едно коляно, подпомаган от трима души. Той се върна на мястото си без чужда помощ.

След като присъстващиите помогнаха на Байдън да стане, той посочи зад себе си, сякаш показвайки в какво се е спънал. След това той се смеси с други официални лица, усмихвайки се и давайки знак „вдигнат палец“.

Директорът по комуникациите на Белия дом Бен Лаболт написа в Twitter, че Байдън е добре. „Имаше торба с пясък на сцената, докато той се ръкуваше“, обясни той.

Падането дойде след обръщение на встъпителната церемония, в което Байдън предупреди абсолвентите, че ще постъпят на служба във все по-нестабилен свят, цитирайки предизвикателства от Русия и Китай.

Байдън, най-възрастният президент на САЩ, се кандидатира за преизбиране през 2024 г. Проучванията показват, че американците са загрижени дали кандидат над 75 години ще стане президент, коментира Ройтерс. Неговият водещ републикански опонент Доналд Тръмп навършва 77 години този месец.

Още по темата:

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.