Разследвания и новини без цензура

събота, 22 юни, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова: Познавам Живко Коцев

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи на снимки с главния секретар на МВР Живко Коцев, включително една, на която Коцев позира с новия си часовник за 50 000 лева, подарен му от обвинения от прокуратурата за контрабанда Стефан Димитров. Вчера Софийският градски съд препоръча на прокуратурата да повдигне обвинение срещу главния секретар на МВР.

„Познавам Живко Коцев по-малко от година, не знам подробности за работата му. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев“. Това написа във Фейсбук бившият министър на туризма Ангелина Ангелкова във връзка със снимките и с главния секретар на МВР Живко Коцев.

Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката, твърди Ангелкова.

Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена, заяви бившият министър.

Още по темата: Съдът: Директорът на Агенция „Митници“ излъга, че не познава обвинен в контрабанда, а се е срещала с него

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.