Разследвания и новини без цензура

понеделник, 15 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Борисов: Няма да подкрепим никакво правителство, пошегувах се

„Оня ден се пошегувах, това ми е грешка, аз им казах – сега ще се пошегувам, че ще им дам трима депутати. С тях човек не може да се шегува. Аз знам, че не искат избори“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Държавата отива на избори, защото всички партии знаят, че тя е катастрофирала във всяка една сфера, проблемът е сега всеки да си измисли мотив да не управлява. Газ, ток, няма, нищо няма“, заяви Борисов.

„Няма да подкрепяме никакво правителство, ние на тези избори ще имаме много по-добър резултат, има партии извън парламента, вътре в парламента, които ще вдигнат резултата“, като добави, че това не чака „такива, които се назландисват и си търсят партньори“.

„Не че не можем математически да направим правителство. Те не искаха да се направи! Имитираха, че ще направят, защото ако направят, газът го няма, те искат всичко това да го прехвърлт и на Радев, и на следващото правителството“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че ГЕРБ ще предложи таван в цената на бензина до 2,70, лева. „И да ги питам защо колата на лизинг няма да ползва 25 ст., къде е правдата, каква е тази мярка? Защо едни хора ще плащаме на други отстъпката? Ние предлагаме таван от 2,70 и се надяваме другите партии, които не лапат, че ще ни подкрепят“, каза още бившият премиер. Той настоя само частта от петрола, който преработва „Лукойл“ за България, да се ползва от дерогацията на ЕК, а не останалата, която се изнася.

Източник:dir.bg
Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.