Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 22 февруари, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Борисов: За мен сглобката не съществува, след неделя ще мислим какво да правим

„За мен сглобката не съществува, след неделя ще мислим какво да правим“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, като подчерта, че не е сигурно дали другата седмица ще има работещ парламент.

„За мен сглобката в момента не съществува заради безпринципното поведение на ПП-ДБ. Те призовават всички срещу ГЕРБ. Знам къде са им аверите, приятелите, срещат се по вили и кръчми тайно – нека да го правят. Аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях. В сряда ще направя национално съвещание, за да преценим дали имаме нужда повече да бъдем заедно и да носим отговорност с хора, които плашат собствените си министри, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов разкритикува решението на Министерски съвет да одобри закупуването на бойни машини „Страйкър“, без да има решение за това на парламента.

„Те са гласували вчера за „Страйкърите“ без решение на парламента и ще ни вкарат в такъв юридически казус сега – само, за да се покажат на някого. Не знам на кого ще се покажат, защото може да направят така, че да объркат всичко. Има юридически казус – те вчера са взели решение преди да се произнесе Народното събрание. А ако няма Народно събрание другата седмица? Защото те мърсуват навсякъде със всякакви партии и коалиции само да е срещу нас“, каза Борисов.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.