Разследвания и новини без цензура

вторник, 16 април, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Британска медия публикува нови снимки от лаптопа на Хънтър Байдън

Синът на американския президент Джо Байдън – Хънтър, се пързаля гол по водна пързалка, прави групов секс с проститутки, танцува гол и консумира наркотици на видеоклипове и снимки, публикувани от Daily Mail в четвъртък, извлечени от лаптопа на Байдън-младши.

Според медиите цената на нощувка под наем в имоти като този в Малибу е 4000 долара, а снимките са правени през септември и октомври 2018 г., докато баща му се е готвил да се кандидатира за президент. В допълнение към проститутки, Байдън кани приятел на бившата си снаха Хали Байдън и двама непознати мъже да се присъединят към партито, съобщава Daily Mail.

Някои от изображенията и видеоклиповете бяха публикувани преди това на сайта  4chan през юли, като потребителите твърдяха, че са хакнали резервния акаунт на Байдън в iCloud, за да ги получат. Въпреки това дори някога свободният сайт бързо ограничи разпространението на изображенията, премахвайки теми, които ги публикуваха повторно.

Отговорът на 4chan повтори жестоката цензура на статиите за лаптопа на Байдън в навечерието на президентските избори през 2020 г. Самото позоваване на съдържанието на лаптопа беше достатъчно, за да се цензурират и изтрият профили на журналисти и медии, дори медии като New York Post. По-късно стана ясно, че не само лаптопът е истински – Байдън го е забравил в сервиз в Делауеър през 2019 г. – но и че ФБР се е обърнало към социалните медии, за да го цензурира.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации
- Реклама -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.