Разследвания и новини без цензура

неделя, 2 април, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Британска медия публикува нови снимки от лаптопа на Хънтър Байдън

Синът на американския президент Джо Байдън – Хънтър, се пързаля гол по водна пързалка, прави групов секс с проститутки, танцува гол и консумира наркотици на видеоклипове и снимки, публикувани от Daily Mail в четвъртък, извлечени от лаптопа на Байдън-младши.

Според медиите цената на нощувка под наем в имоти като този в Малибу е 4000 долара, а снимките са правени през септември и октомври 2018 г., докато баща му се е готвил да се кандидатира за президент. В допълнение към проститутки, Байдън кани приятел на бившата си снаха Хали Байдън и двама непознати мъже да се присъединят към партито, съобщава Daily Mail.

Някои от изображенията и видеоклиповете бяха публикувани преди това на сайта  4chan през юли, като потребителите твърдяха, че са хакнали резервния акаунт на Байдън в iCloud, за да ги получат. Въпреки това дори някога свободният сайт бързо ограничи разпространението на изображенията, премахвайки теми, които ги публикуваха повторно.

Отговорът на 4chan повтори жестоката цензура на статиите за лаптопа на Байдън в навечерието на президентските избори през 2020 г. Самото позоваване на съдържанието на лаптопа беше достатъчно, за да се цензурират и изтрият профили на журналисти и медии, дори медии като New York Post. По-късно стана ясно, че не само лаптопът е истински – Байдън го е забравил в сервиз в Делауеър през 2019 г. – но и че ФБР се е обърнало към социалните медии, за да го цензурира.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.