Разследвания и новини без цензура

вторник, 23 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

БСП: Българският национален интерес беше продаден три пъти за един ден

Българският национален интерес беше продаден три пъти за един ден. Голям шлем за национално предателство. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова. Причината е, че парламентът с гласовете на ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС гласува да дадем оръжия на Украйна от военновременните запаси на армията ни, България да подкрепи Украйна за членство в НАТО и да продадем ядрените реактори на АЕЦ „Белене“ на Украйна за сумата от 600 млн. евро.

„Българският национален интерес диктува да имаме собствена ядрена централа. По-евтин ток за икономиката и домакинствата. Без да гледаме геополитически и геостратегически. Този проект беше приключен днес с решението да се продадат двата реактора на Украйна“, заяви лидерът на БСП.

„Българският национален интерес диктува да имаме боеспособна и въоръжена българска армия и това беше продадено днес, защото се взе решение да се опразнят всички складове на МО и на българската армия от боеприпаси и да бъдат продадени на чужда държава.

Българският национален интерес е да има мир и спокойствие в региона, в Европа, в България – подкрепата за членство на Украйна в НАТО означава засилване на напрежението и в региона и в Европа, означава риск“, каза Нинова. Тя обвини за предаването на българския национален интерес Бойко Борисов, ПП и ДБ.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.