Разследвания и новини без цензура

вторник, 30 май, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Десислава Атанасова от ГЕРБ към „Промяната“: Вратата е ей там

„След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа е: „Вратата е ей там“. Това написа председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова във Фейсбук. Коментарът й предполага, че ГЕРБ ще се откаже от ротационното управление с двама премиери с коалицията ПП-ДБ.

В публикуваните от депутата Радостин Василев записи имаше и коментар за Десислава Атанасова. Ето какво казва Кирил Петков в записите от Националния съвет на партията:

„В ГЕРБ има доста голямо напрежение и завист. Човек като Деси, която доста се бие тук в калта, изведнъж идва Габриел от Брюксел и ще става премиер. Тази сутрин ни се обадиха да се видим.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

2 COMMENTS

 1. Вижте ги бе тези либерални разбойници ,как са си нагласили изборите Киро за изборите или как си направиха 25% Ако няма оставки,

  Ако няма задържани,

  Ако медиите мълчат,

  Ако президента мълчи,

  Ако Главния прокурор бездейства,

  Ако огромният скандал се заглуши НИЕ СМЕ НА ХОД!

  ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА 2-я МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО!

  НИЕ СМЕ СУВЕРЕНА!

  Киро за изборите или как си направиха 25% :

  „Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира нормално, ние трябва да сме макс 10%. Направихме леко „ала-бала“ през президента“

  Явно народът, т.е. ние не се презентираме / избираме/ нормално.Избираме , пък схемите отчитат друго / фалшиви, сгрешени протоколи, намеса в софтуера и т.н /.

  Това “ ала – бала“ през президента не разбрах.Явно и там някой е заработвал – вероятно “ пътят“.

  Като не мога да ги осъдя ще ги заплюя.Засега.

  Румяна Ченалова

 2. УДРЯ ЧАСЪТ НА СУВЕРЕНА! Това, което наблюдаваме в момента, не е разпад на държавата. Държавата се разпадна отдавна, когато бе напълно обсебена от мафията и държавните структури се превърнаха в мафиотски.

  Сега сме свидетели на разпада на мафията. Но, както писах и по-рано, не бива да оставаме наблюдатели, а да грабнем „камъни и дървье“ и да сринем пропукания мафиотски бастион. Ние, народът! Обръщам се отново към гражданския съюз „Поход за мир и суверенитет“ – с призив в най-скоро време да организираме грандиозен, яростен Народен събор в София. Не в другите градове. А в столицата, където са виновниците, които търсим.

  Това цепене и люспене на олигархията и нейните маши – партийни, криминални, силови, съд, прокуратура и прочие – означава, че те вече не могат да удържат властта, ни заедно, ни поотделно, нито дори под диктата на „посолството“ и замислят скоро да се изнесат в чужбина при семействата, дворците и банковите си сметки. Отнасяйки и цялото награбено имане, което в момента все още е в България.

  Но преди да се качат на самолетите, ще продадат безвъзвратно земята ни на американци, турци, израелци – без значение на кого. Стига да обещае закрила за задниците им. Ще я продадат като ипотекиран имот, който им е в тежест и от който искат да се отърват – за центове. И ще ни уредят едно хубаво изтребление от новия собственик, комуто никак не сме нужни. Това не е апокалиптично видение, не е възможен сценарий, а реалност, която зловещо се зъби на прага.

  Да избием зъбите на тая предизвестена реалност, да я изпреварим!

  Вдигай се, народе български! Не чакай да те продадат като добитък, а стегни в обръч тая мръсна пасмина! Не й позволявай да те поругае за сетен път, а я стъпчи! Виж я колко е жалка, тъпа и уплашена! Нима ще подложиш пак врат на тия прошляци – да те яхат? Нито Гешев, нито Радостин Василев, са борци за справедливост и твои спасители, а само пръски скверн от голямата кочина. Единствен ти, народе, с твоята десница, можеш да сразиш престъпниците и да си върнеш държавата!

  Вдигни се не за да говориш – всички думи вече са изговорени. Вдигни се не за да съдиш – присъдата е произнесена. Вдигни се, за да наказваш!

  Удря страшният час на суверена!

  Милена Върбанова https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/udrya-chasat-na-suverena/110825

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.