Разследвания и новини без цензура

вторник, 16 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Дилъри правят отстъпки за кокаин и кетамин в чест на кралицата

Наркопласьори отбелязват смъртта на кралица Елизабет II, като изпращат съобщения на клиентите със съболезнованията си заедно със специално намалени продукти, включително кокаин, трева и кетамин, съобщи Vice News.

Новината бързо се разпростани в Туитър заради туит с прикрепена снимка на съобщение, изпратено от наркодилър до клиентите му. Съобщението е  изпратено 13 минути след смъртта на кралица Елизабет II в четвъртък със списък с наркотици и цени, включително грам трева за £ 150 и £ 30 за грам кетамин.

Друг дилър е изпратил следното съобщение до клиентите си след смъртта на кралицата в WhatsApp. Под gif на кралицата дилърът казва на своите клиенти: „Разстроен ли си или се чувстваш сломен от тъжната новина за смъртта на кралицата? Тогава не се колебай да се свържеш с мен, аз съм наблизо до 1 ч. след полунощ“.

В съобщение, предадено на VICE News, друг пласьор намалява цената на грам скъпа „боливийска снежинка“ до £ 96 „в знак на почит към кралицата, която почина на 96 години“. Клиент, получил съобщението, коментира за VICE News: „Това не е никакво предложение. Обикновено са по £ 100.“

В друго съобщение в WhatsApp, публикувано от VICE  News, дилър на наркотици пише на своите клиенти: „Шокирани и натъжени сме от смъртта на най-великия монарх някога, най-обичаната, най-почитаната, най-уважаваната кралица Елизабет II“, преди да добави, „през това време на национален траур, ние все още извършваме пълна услуга“.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.