Разследвания и новини без цензура

неделя, 14 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Доц. Сарийски: Искат световно правителство, макар и да не го наричат така

Световният икономически форум иска да демонтира държавите. Давос е едно място, в което се задава рамката, в която ще се развива светът, заяви  доц. Григор Сарийски от Института за икономически изследвания на БАН в анализ за резултатите от тазгодишната среща на световния „елит“ в Давос.

В Ютюб канала на Мартин Петрушев икономистът заяви, че глобалистите искат световно правителство, макар и да не го наричат така.

Той даде приемр с една от темите на дискусиите в Давос за предстояща пандемия от „болестта X”. Една от хипотезите, които се дискутират, е че в резултат на разтапянето на полярните шапки ще се появят патогени, които човешата ДНК памет не познава, което може да доведе до много опасни епидемии. Затова, според глобалистите, за да се справи човечеството с новите заплахи, трябва да има глобално управление на кризите. Това, според доц. Сарийски, е именно световно правителство, макар и да не го наричат така.

Другата  прироритетна тема на Световния икономически форум, освен очакваната бъдеща пандемия, е зелената сделка и климатичните промени. Според доц. Сарийски зелената сделка ще доведе до ситуация, в която продуктите от първа необходимост ще бъдат лукс. Осигуряват по-скъпа енергия и сриват производството, предупреди анализаторът от БАН.

Целият анализ на доц. Сарийски гледайте в Ютюб канала „Рационална съпротива“ на Мартин Петрушев.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

2 COMMENTS

  1. Така излиза, че сме възникнали на друга планета, според подобни гениални идеи. Щом сме извънземни и чужди за Земята, явно сме точно този въглероден отпечатък, който искат да затрият и Велико Занулят.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.