Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 1 юни, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

„Фокс Нюз“: Зеленски се появи в Конгреса като мениджър на стриптийз клуб

Посещението на украинския президент Володимир Зеленски във Вашингтон има за цел да изпомпва пари от американската икономика, вместо да укрепва световната стабилност, това е унизителен сценарий за Съединените щати, коментира водещият на „Фокс Нюз“ Тъкър Карлсън.

Той се възмути от появата на украинския президент, който дойде на съвместното заседание на двете камари на Конгреса с пуловер в цвят каки и армейски панталон. Карлсън сравни това облекло с образа на „мениджър на стриптийз клуб“.

„Смисълът на днешното посещение (на Зеленски) във Вашингтон не беше да се установи стабилност в света или да се вземат мъдри решения и още по-малко да се помогне на Америка, този елемент винаги е в дъното на списъка. Същността беше умилкването пред украинския мениджър на стриптийз клуб и отпускането му на милиарди долари от нашата разпадаща се икономика“, каза Карлсън. „Трудно е, ако не и невъзможно, да си представим по-унизителен сценарий за най-великата страна в света“, каза популярният американски телевизионен водещ.

Карлсън подчерта, че Съединените щати позволяват на Зеленски, застанал на трибуната на Конгреса, да иска от Вашингтон милиарди долари и да нарича това „инвестиция“. „Чуждестранен лидер, облечен в пуловер, влиза в Конгреса на САЩ и започва да иска пари, а след това има дързостта да каже на хората пред себе си, които са му дали десетки от вашите (на американците – бел. ред.) милиарди долари, че това не е благотворителност, а инвестиция. Наистина и каква е възвръщаемостта, смисълът, оправданието за това? Имаме ли исторически дълг към Украйна или историческа вражда с постсъветска Русия? Не и не“, каза телевизионният водещ.

Още по темата:

Източник:Гласове
Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.