Free Porn

Разследвания и новини без цензура

понеделник, 27 май, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

„Фокс Нюз“: Зеленски се появи в Конгреса като мениджър на стриптийз клуб

Посещението на украинския президент Володимир Зеленски във Вашингтон има за цел да изпомпва пари от американската икономика, вместо да укрепва световната стабилност, това е унизителен сценарий за Съединените щати, коментира водещият на „Фокс Нюз“ Тъкър Карлсън.

Той се възмути от появата на украинския президент, който дойде на съвместното заседание на двете камари на Конгреса с пуловер в цвят каки и армейски панталон. Карлсън сравни това облекло с образа на „мениджър на стриптийз клуб“.

„Смисълът на днешното посещение (на Зеленски) във Вашингтон не беше да се установи стабилност в света или да се вземат мъдри решения и още по-малко да се помогне на Америка, този елемент винаги е в дъното на списъка. Същността беше умилкването пред украинския мениджър на стриптийз клуб и отпускането му на милиарди долари от нашата разпадаща се икономика“, каза Карлсън. „Трудно е, ако не и невъзможно, да си представим по-унизителен сценарий за най-великата страна в света“, каза популярният американски телевизионен водещ.

Карлсън подчерта, че Съединените щати позволяват на Зеленски, застанал на трибуната на Конгреса, да иска от Вашингтон милиарди долари и да нарича това „инвестиция“. „Чуждестранен лидер, облечен в пуловер, влиза в Конгреса на САЩ и започва да иска пари, а след това има дързостта да каже на хората пред себе си, които са му дали десетки от вашите (на американците – бел. ред.) милиарди долари, че това не е благотворителност, а инвестиция. Наистина и каква е възвръщаемостта, смисълът, оправданието за това? Имаме ли исторически дълг към Украйна или историческа вражда с постсъветска Русия? Не и не“, каза телевизионният водещ.

Още по темата:

Източник:Гласове
Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.