Free Porn

Разследвания и новини без цензура

понеделник, 27 май, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Хутите за отвлечения кораб с българи: „Ако не са израелци, ще бъдат третирани като гости“

Бунтовниците от движението „Ансар Аллах“, известни като хутите в Йемен, които отвлякоха товарния кораб Galaxy Leader в Червено море,  обещаха да се отнасят към членовете на екипажа му, които не са израелци, според принципите на исляма.

„Що се отнася до екипажа, той e третиран в съответствие с ислямските принципи и ценности. В случай, че не са израелци, тогава ще бъдат третирани като гости“, според изявление на члена на Политбюро на „Ансар Аллах“ Хусам ал-Асад.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху съобщи по-рано днес за отвлечения кораб с българи и други чужденци на борда. Според изявлението на Тел Авив на отвлечения кораб има 25-членен екипаж, състоящ се от българи, филипинци, мексиканци и украинци, но не и израелци. Според вътрешния министър Калин Стоянов става въпрос за двама българи, единият от които е капитанът на кораба.

Израелските власти настояха, че товарният кораб е британска собственост и се управлява от Япония. Въпреки това подробности за собствеността в публичните бази данни за корабоплаване свързват собствеността на кораба с Ray Car Carriers, която е основана от Абрахам Унгар, известен като един от най-богатите хора в Израел. Корабът е бил нает от японска компания и е плавал под флага на Бахамите.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.