Разследвания и новини без цензура

сряда, 22 март, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Кабинетът „Петков“ активно подготвяше приемане на еднополовите бракове

Кристиян Шкварек, Фейсбук: Навръх националния празник ПП/ДБ си откриват предизборната кампания с точно едно единствено знаме в публиката: това на борците за смяна на пола сред децата. Още миналата година, по време на кабинета „Петков“ получихме сигнали от служители в министерство на правосъдието, че отгоре са им дали задача да подготвят текстове за приемане еднополовите бракове в случай, че Европарламентът гласува промените, нужни за това европейското право да вземе превес над националните конституции.

С други думи, кабинетът „Петков“ активно подготвяше почвата за прокарване на еднополовите бракове в страната като пореден опит да спечели пълното доверие и подкрепа на едни стратегически партньори.

Сега, когато тази подкрепа им е по-важна от всякога, за да ги добута до първото място, новата либерална коалиция на България вече дори не крие отношението си по този въпрос. А публиката им за първи път се еманципира от консервативните настроения в страната и открито развява знамето на движението/философията/религията, която либералите изповядват.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.