Разследвания и новини без цензура

събота, 22 юни, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Карбовски: Медиите у нас са кошмар. Такова подмазване не е имало и при социализма

„Каквато и да е коалицията – трябва да се случи в интерес на българите и бюджета. После да правят, каквото щат. Каквато и да е коалицията, тя ще бъде в интерес на изнасянето на оръжия или вкарването на войски, оттук нататък нашият контрол е никакъв… Ние трябва да се занимаваме с нашите проблеми. Политиците трябва да забравят за малко навеждането на Запад и да започнат да правят нещо в българския интерес“. Това коментира пред БНР журналистът Мартин Карбовски.-  „Нашите коалиции се правят на много тъмно и с кукловод… Резултатът е патов и нищо не може да се направи в тази ситуация“.

В предаването „12+3“ журналистът подчерта, че „всяко лицемерие се наказва и ИТН, станали жертва на гадна медийна кампания, се връщат в парламента“, а „партия „Възраждане“ е резултат от общото лицемерие на официалното говорене“.

„Влязохме в нов социализъм, където нищо от това, което се казва, не е това, което иска да чуе нормалният човек. Толкова много повторение на мантри и толкова много пропаганда накараха Костадин Костадинов да се качи на място, където нито един патриот не е бил. Хората са българи и биха искали някой пред медиите поне малко да говори за българския интерес“.

По думите на Карбовски в България няма журналисти, които да обсъдят това, което се случва в спалните на политиците, откъдето започва покварата:

„Прощаваме на едни, които са чисти бандити и са направили такива врътки, а на други не прощаваме, дори да им падне зъб… Журналистиката у нас се е превърнала в кошмар. Такова подмазване не е имало по времето на социализма“.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.