Разследвания и новини без цензура

вторник, 30 май, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Карбовски: Медиите у нас са кошмар. Такова подмазване не е имало и при социализма

„Каквато и да е коалицията – трябва да се случи в интерес на българите и бюджета. После да правят, каквото щат. Каквато и да е коалицията, тя ще бъде в интерес на изнасянето на оръжия или вкарването на войски, оттук нататък нашият контрол е никакъв… Ние трябва да се занимаваме с нашите проблеми. Политиците трябва да забравят за малко навеждането на Запад и да започнат да правят нещо в българския интерес“. Това коментира пред БНР журналистът Мартин Карбовски.-  „Нашите коалиции се правят на много тъмно и с кукловод… Резултатът е патов и нищо не може да се направи в тази ситуация“.

В предаването „12+3“ журналистът подчерта, че „всяко лицемерие се наказва и ИТН, станали жертва на гадна медийна кампания, се връщат в парламента“, а „партия „Възраждане“ е резултат от общото лицемерие на официалното говорене“.

„Влязохме в нов социализъм, където нищо от това, което се казва, не е това, което иска да чуе нормалният човек. Толкова много повторение на мантри и толкова много пропаганда накараха Костадин Костадинов да се качи на място, където нито един патриот не е бил. Хората са българи и биха искали някой пред медиите поне малко да говори за българския интерес“.

По думите на Карбовски в България няма журналисти, които да обсъдят това, което се случва в спалните на политиците, откъдето започва покварата:

„Прощаваме на едни, които са чисти бандити и са направили такива врътки, а на други не прощаваме, дори да им падне зъб… Журналистиката у нас се е превърнала в кошмар. Такова подмазване не е имало по времето на социализма“.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.