Разследвания и новини без цензура

събота, 15 юни, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Кирил Петков катастрофира в кола на НСО, има загинал

Кирил Петков е катастрофирал с кола на НСО край Варна, съобщиха във Фейсбук от „Продължаваме промяната“.

„Днес в 17,30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на ПП Кирил Петков. Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали, написаха от ПП във Фейсбук.

Кирил Петков не е ранен и е добре, съобщиха от пресцентъра на партията. Пострадали обаче са двамата пътници в другия автомобил.  Петков се е возил в автомобил на НСО, тъй като има право да ползва кола на службата за охрана 4 г. след края на мандата си като премиер.

От изявление на НСО стана ясно, че другият шофьор е починал.

„Около 17.30 часа днес, 16 май, служебен автомобил на Националната служба за охрана е претърпял пътно-транспортно произшествие на входа на кв. „Аксаково“ във Варна. Автомобилът, в който се е намирало охранявано лице, се е движил на път с предимство, което е отнето от друг автомобил.

При удара тежко пострадал е водачът на другия автомобил, който впоследствие е починал. Придружаващата го жена е в болнично заведение. Охраняваното лице и водачът на служебния автомобил на НСО не са пострадали.

Националната служба за охрана оказва пълно съдействие на МВР и на компетентната Военно-окръжна прокуратура за изясняването на фактите и обстоятелствата около инцидента“, пише в изявлението.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

  1. Как лъжат гадините. НСО се е движило по път с предимство, НО ограничението там е 60 и са изпреварвали колона коли на най-идиотското възможно място, което е оживена отбивка за излизане/влизане от Аксаково.
    Човекът е видял, че колите от баира идват с 60 и е тръгнал да прави ляв, не подозирайки, че е възможно да има такъв идиот, който да изпревари колона точно там.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.