Разследвания и новини без цензура

вторник, 30 май, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Костадинов: „Булгартрансгаз“ ще бъде даден на американци

„Това е американски кабинет“, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод бъдещия кабинет с двама ротационни премиери на ГЕРБ и ПП-ДБ. „Те ще изкарат „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация, за да бъде дадена компанията на американци. Ще направят всичко, за да задлъжнее още повече нашата страна. Ще ни вкарат в дългова спирала. Ще доунищожат армията ни. Ще ни оставят без изтребители“, заяви лидерът на „Възраждане“.

„Тези партии градяха своята политика на взаимното отричане, а сега правят общо правителство, независимо, че са го кръстили ротационно“, заяви Костадинов.
„Това е политическа измяна, но не ни изненада, защото от години тези партии работят за чужди интереси. Това е американско правителство“, каза още той.

„Вчерашните послания на ГЕРБ излъчваха обреченост. Най-големият нарцис в политиката – Бойко Борисов, каза, че ако трябва партията му ще падне до 5 процента“, допълни Костадинов.

За бъдещия първи министър-председател в ротацията – акад. Николай Денков, лидерът на „Възраждане“ разкри, че той е известен с прякора Сорос-Денков.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.