Разследвания и новини без цензура

събота, 22 юни, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Мъск: Нелегалните имигранти дават на Байдън 5% от гласовете на изборите

Повечето американци не знаят, че преброяването в САЩ сега отчита всички, живеещи в страната, независимо от тяхното гражданство, за участие в избори – това е плюс от 5% от гласовете за Джо Байдън. Това заяви американският предприемач Илон Мъск.

Така той обясни защо администрацията на Байдън не иска да сложи край на неконтролираната масова миграция към САЩ. Мъск подчерта, че демократите в Сената току що са гласували единодушно против поправка, която щеше да спре преброяването на нелегалните имигранти при разпределението на местата в Конгреса и гласовете на президентската избирателна колегия.

„Тъй като нелегалните имигранти са предимно в демократични щати, гласуването както в Камарата на представителите, така и за президентските избори се измества с около 5% наляво, което е достатъчно, за да промени целия баланс на силите.

Това е основната причина, поради която администрацията на Байдън вкарва рекорден брой нелегални имигранти и прави толкова малко депортации“, пише Мъск в социалната мрежа X/Twitter.

“Тъй като изразявам загриженост относно потока от непроверени, нелегални имигранти, които завладяват американските градове, пресата често ме характеризира като „антиимигрант“. Тъй като самият аз съм имигрант, нищо не може да бъде по-далеч от истината. Аз съм за увеличаване и ускоряване на законната имиграция за всеки, който е талантлив, трудолюбив и честен. Странно трудно и мъчително бавно е да имигрираш в САЩ легално, но тривиално и бързо да влезеш нелегално! Това очевидно няма смисъл“, написа още Мъск.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.