Разследвания и новини без цензура

събота, 15 юни, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Момиче от Only Fans разкри, че е била наета за „политическа пропаганда“ в полза на Байдън

Момиче от сайта за платени голи снимки и видеосъдържание Only Fans и звезда в TikTok с 1,8 милиона последователи Фарха Халиди разкри, че фирма, работеща за администрацията на Байдън, й е платила да прокара „политическата пропаганда“ и я е помолила да не разкрива, че рекламира съдържание в тяхна полза.

В интервю с коментатора Ричард Ханания Халиди разказа, че е била помолена да похвали номинацията на Кетанджи Браун Джаксън във Върховния съд от президента Байдън, тъй като е тъмнокожа.

„Правех пълна политическа пропаганда“, каза тя и добави: „Смешното е, че те казват: „Не разкривайте, че това е реклама, защото технически това не е продукт, така че не е нужно да разкривате, че е реклама“.  Комуникацията се осъществявала през ПР фирма, която е работила за имиджа на Белия дом.

В интервюто Халиди каза, че политическите плащания са само един от начините, по които тя е печелила пари. „По времето, когато завърших колеж, приемах реклами от администрацията на Байдън, приложения за запознанства и други неща. Така че това ме издържаше напълно финансово“, каза Халиди. Тя не разкри колко й е платено, за да рекламира Байдън сред последователите си.

Режисьорът Стивън Спилбърг също помага на кампанията за преизбиране на американския президент, съобщи NBC News.

Режисьорът ще помогне „да се предадат успехите на президента и неговата визия за страната“ на делегатите и зрителите на Националната конвенция на Демократическата партия, планирана да се проведе на 19-22 август в Чикаго. Спилбърг се е срещнал с организаторите на събитието, които очакват повече от 5000 делегати от цялата страна, за да изберат официално Байдън за кандидат за президент.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.