Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 25 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Откриха мъртъв директор в Нова тeлевизия

Добрин Илков е открит мъртъв в Нова телевизия. Той е намерен обесен в една от тоалетните на телевизията късно снощи в 23 часа, съобщи trafficnews.

Полицията разследва смъртта му. 42-годишният мъж е заемал поста мениджър по контрола в Нова телевизия от 2019 г., според профила му в LinkedIn. В биографията си е записал: силно мотивиран професионалист с повече от 15 години опит и задълбочени познания в областта на финансите, контрола, счетоводството и одита. В момента отговаря за цялостните процеси на бюджетиране, прогнозиране, отчитане и контрол в компанията. Много успешни проекти, включително оптимизиране на разходите, създаване на процедури и политики за контрол на разходите, внедряване на отчети, финансова консолидация на всички бизнеси на групата, прогнози за нови бизнес потоци, участие в надлежна проверка, преговори с доставчици. Харесва управлението и мотивацията на хората, както и комуникацията с всички нива на компанията. Проактивно търсене на решения на проблеми и изпълнение на задачи с много кратки срокове“.

През 2017 година той взе участие във формата на телевизията „X Factor“. Освен с музикална страст сред колегите си е известен и с още едно свое умение – да имитира политици.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.