Разследвания и новини без цензура

неделя, 25 февруари, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Откриха всички 10 тела на пътниците и екипажа и черната кутия на самолета на Пригожин

Десет тела са открити на мястото на самолетната катастрофа, съобщиха от Следствения комитет на Русия. Длъжностните лица добавиха, че се извършват молекулярно-генетични изследвания, за да се идентифицират жертвите. Открита е и черната кутия на самолета.

Получени са документи и вещи, които са важни за установяване на обстоятелствата около катастрофата, съобщават от комисията.

„Разследването внимателно ще оцени всички възможни версии за случилото се“, се казва в изявлението, цитирано от руските медии.

Самолетът Embraer Legacy на Пригожин се разби на път от Москва за Санкт Петербург. Стюардесата Кристина Распопова, която е сред загиналите трима членове на екипажа, е разказала на близките си, че самолетът е взет за ремонт преди катастрофата. В същия ден е имало и оглед на потенциални купвачи. Пригожин е обявил самолета си за продажба за 5 милиона евро. Заедно с него в списъка на пътниците са били командирът Дмитрий Уткин и още петима членове на „Вагнер“.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

  1. ДУГИН КАЗА КОЙ ЩЕ ЗАЕМЕ МЯСТОТО НА ПРИГОЖИН: „ТОЙ Е СРЕД НАС“ Александър Дугин, Константин Малофеев и протойерей Андрей Ткачев в Царград.

    На мястото на създателя на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин в обществено-политическия живот на Русия скоро ще дойде нов патриотичен полюс, каза в Царград директорът на Царградския институт, обществен и политически деец, философ Александър Дугин . . И той вече идва. Мисля, че е сред нас. Всъщност това е мисия: да бъдеш човек, да бъдеш герой на Велика Русия и в същото време да не зависиш в тази воля от конкретните указания на властите, а просто да останеш искрен патриот. Отнема време Пригожин беше първият поразителен отговор на това съвременно предизвикателство. В него, както и във вагнерите като цяло, бяха въплътени всички тези черти, необходими за Победата на Русия.

    Сега ние се учим от собствените му грешки: който и да дойде след Пригожин, трябва да го следва в най-добрия му вид и в още по-голям мащаб, като в същото време избягва грешките му. Сега е много важно да запълним тази образувана харизматична празнина, Сега сме в момента на нов дизайн на харизматичния страстен патриотичен стълб. И това е много фундаментален въпрос. Абсолютно наивно е да се вярва, че след смъртта на Пригожин този полюс, това явление, че е пресъхнало, че сега всичко ще върви според хартата, според програмата, е абсолютно наивно, Държавният глава дълбоко разбира, че без тази искреност, без тази отдаденост на идеята, без този героизъм, без тази воля за победа, без тази саможертва ние просто няма да победим. Гласът на хората, които ги е грижа, няма да бъде заглушен. Донесохме истината преди последните събития и ще продължим да го правим и след това. Нищо няма да ни спре. Случаят на Пригожин няма да умре. Нито в медийното пространство, нито на фронта. Той добави, че сега режимът в Киев се поддържа единствено за сметка на западни пари, оръжия, разузнаване. Веднага щом този поток пресъхне, конфликтът веднага ще приключи.

    Украинският фронт веднага ще падне и всичко ще спре. Съжаляваме, че толкова много руски селяни, воюващи от другата страна, сега са принудени да умрат за интересите на Киев, които не им трябват. Но ние не можем да спрем, иначе в този случай войната срещу Русия ще се възобнови отново и цялата ни страна ще загине в нея,

    – обобщи Константин Малофеев. https://tsargrad.tv/news/dugin-skazal-kto-pridjot-na-mesto-prigozhina-on-sredi-nas_854230

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.