Разследвания и новини без цензура

вторник, 23 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Пеевски: Доган се опита да препоръча да не подкрепим кабинета на ГЕРБ

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се опита да препоръча на ДПС да не подкрепя правителството на ГЕРБ, каза пред журналисти в парламента съпредседателят на партията Делян Пеевски.

„Такова нещо се опита да направи, аз ще изпълня волята на хората. Хората в цялата страна съм ги видял, искат правителство. България трябва да има правителство“, отговори Пеевски на въпрос дали Ахмед Доган е препоръчал да не се подкрепя проектокабинета на ГЕРБ.

„Аз ще изпълня волята на хората. Хората искат да има правителство“, каза Пеевски. „Аз съм отговорен пред хората на ДПС“, заяви той.

„В личен план нямаме различия с Доган, в партиен план – ще изпълня повелята на хората. Аз съм председател на ДПС“, отсече той.

„ДПС трябва да изпълни волята на избирателите ни, те са ни изпратили тук да имаме правителство. Ако ние не изпълним това с първия, втория или третия мандат, ние подаряваме на Путин България и на всякакви спасители“, каза депутатът.

Пеевски в момента се разпорежда с ДПС като лична фирма и уволнява и отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган, коментира депутатът от ДПС Рамадан Аталай, който беше изключен от парламентарната група на движението.

„Лансираната идея, че всичко това, което се изчиства от ДПС е съгласувано с Ахмед Доган не е вярно. Това съм го съгласувал с него“, каза депутатът

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.