Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 2 февруари, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Президентът Байдън е прекарал 5 месеца във ваканция през 2022 г.

Президентът на САЩ Джо Байдън е прекарал 146 дни на почивка през 2022 г. — това е 40% от годината или 5 месеца, в които Байдън е бил на почивка в Делауеър или другаде, съобщи RNC Research отофициалния си акаунт в Twitter.

В края на миналата година  CNN посочи подобно шокиращо число в статия, озаглавена  „Байдън е прекарал повече от една четвърт от президентството си, работейки от Делауеър, изпреварвайки редовните пътувания на Тръмп“.

Това е познат седмичен ритуал, твърди американската телевизия. Към този момент от президентството си Байдън прекарва повече от една четвърт от времето си, работейки от родния си щат Делауеър, или в къщата си в Уилмингтън, или в имота си в Рехобот Бийч.

Около 21 месеца след началото на своя мандат Байдън е направил 55 посещения в Делауеър, което е общо 174 дни, според анализ на CNN на президентските графици. Освен това Байдън е направил 19 посещения в президентската резиденция Кемп Дейвид в провинциален Мериленд.

Байдън е надминал дори пътуванията на бившия президент Доналд Тръмп, жестоко критикуван от демократите заради честите отсъствия от Белия дом, за да прекара повече време в един от личните си домове. Към този момент от мандата си Тръмп беше прекарал около 135 дни или в курорта си Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, или в дома си в голф клуба си в Бедминстър, Ню Джърси. Тръмп също беше прекарал 23 дни в Кемп Дейвид.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.