Разследвания и новини без цензура

понеделник, 11 декември, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Президентът Байдън е прекарал 5 месеца във ваканция през 2022 г.

Президентът на САЩ Джо Байдън е прекарал 146 дни на почивка през 2022 г. — това е 40% от годината или 5 месеца, в които Байдън е бил на почивка в Делауеър или другаде, съобщи RNC Research отофициалния си акаунт в Twitter.

В края на миналата година  CNN посочи подобно шокиращо число в статия, озаглавена  „Байдън е прекарал повече от една четвърт от президентството си, работейки от Делауеър, изпреварвайки редовните пътувания на Тръмп“.

Това е познат седмичен ритуал, твърди американската телевизия. Към този момент от президентството си Байдън прекарва повече от една четвърт от времето си, работейки от родния си щат Делауеър, или в къщата си в Уилмингтън, или в имота си в Рехобот Бийч.

Около 21 месеца след началото на своя мандат Байдън е направил 55 посещения в Делауеър, което е общо 174 дни, според анализ на CNN на президентските графици. Освен това Байдън е направил 19 посещения в президентската резиденция Кемп Дейвид в провинциален Мериленд.

Байдън е надминал дори пътуванията на бившия президент Доналд Тръмп, жестоко критикуван от демократите заради честите отсъствия от Белия дом, за да прекара повече време в един от личните си домове. Към този момент от мандата си Тръмп беше прекарал около 135 дни или в курорта си Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, или в дома си в голф клуба си в Бедминстър, Ню Джърси. Тръмп също беше прекарал 23 дни в Кемп Дейвид.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.