Разследвания и новини без цензура

вторник, 30 май, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Президентът на Европейската централна банка взе руски комици за Зеленски

Двамата руски комици Вован и Лексус се представиха за Зеленски в онлайн разговор с президента на Европейската централна банка Кристина Лагард. Мислейки че говори с украинския президент, Лагард разказа за плана за въвеждане на дигиталното евро и за вдигане на лихвените прoценти още повече заради високата инфлация в ЕС.

Видео от разговора беше публикувано във видео канала в Rumble на Вован и Лексус , които станаха популярни с шегите си със световни личности, включително високопоставени политици по света. Двамата уговарят разговори със събеседниците си, като се представят за някой друг.

Въпросите на представящия се за Зеленски не предизвикаха никакво съмнение у президента на Европейската централна банка. В един момент от разговара той дори й благодари и й каза, че е много умна и хубава, на което Лагард се усмихна свенливо.

В разговора с уж Зеленски тя призна, че Западът не е успял да срине рублата, че антируските санкции „не хапят толкова, колкото би искала Европа“ и как Русия продължава успешно да продава петрол и газ чрез продажби в Индия, Китай и Средния Изток и да заобикаля ограниченията.

Още по темата: Бившият омбудсман на Украйна призна, че са измисляли фалшиви истории за руски зверства, за да спечелят подкрепа от ЕС

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.