Разследвания и новини без цензура

петък, 24 май, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Протест в защита на рок легендата Милена: Съдят я за дискриминация към ЛГБТ общността

На 13 септември Върховният административен съд ще заседава по делото срещу Милена Славова, съдена от ЛГБТ общността за дискриминация. През 2021 г. певицата публикува пост срещу гей парада във Фейсбук. Още тогава редица известни личностите се обявиха в подкрепа на Милена Славова. Нейната публикация гласеше следното:

„Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци.“

По-късно самата тя сподели, че са последвали обиди и заплахи за побой, дори и закани за убийства по най-садистичен начин.

Мото-обществото също се обяви в подкрепа на Милена Славова. Певицата заяви, че на много места са започнали редица подписки. Във фейсбук се организира протест и подписка. Ето какво гласи тя:

В ЗАЩИТА НА МИЛЕНА СЛАВОВА

Във връзка с делото, което се води срещу Милена, заради нейн коментар по повод видео с непочтеното поведение, нецензурни знаци, оскверняване и поругаване на българското знаме по време на София прайд 2021 година, молим всички, които подкрепят нейната позиция, да се подпишат в петицията. Молим, споделяйте публикацията, за да се разпространява с текста, заради цялата информация, която е вписана (при подписване на петицията, задължително е да влезете в електронната си поща и да потвърдите подписа си).

Идеята за подписка и петиция е на две дами – Ели Михайлова и Николета Цанкова.
На 13 септември в София, на адрес бул. Александър Стамболийски № 18 ще се проведе заседание на Върховния административен съд.

Каним всички, които имат възможност, да дойдат пред сградата на ВАС най-късно в 08:45 ч., за да изразим подкрепата си и да защитим Милена Славова в изразената от нея позиция срещу действията на представители на ЛГБТ-общността.
Специално за мотористите – в момента, в който уточним място и час на тръгване, за да пристигнем пред ВАС, ще редактираме това съобщение с повече конкретика.

Извиняваме се на всички за причинените неудобства от струпването на хора, дошли пеша и мотористи на 13 септември сутринта пред ВАС, но правото да се изразява лично мнение, е част от демократичната общност и трябва да го защитим.
Благодарим на всички, които ще разпространят и подпишат тази Петиция, както и на всеки, който намери начин и време да присъства в сряда сутринта пред ВАС!
И мое, лично обръщение към тези, които не са съгласни с Милена – Милена Славова е нашата Милена и няма да ви я дадем да я жертвате, в името на това, да ни затворите устите или да си прокарвате ценности, които болшинството българи не приемат!
Линк към петицията: https://www.peticiq.com/413230 

Източник:Труд
Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.