Разследвания и новини без цензура

събота, 22 юни, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Раковите заболявания се появяват по невиждани досега начини след ваксинации срещу Ковид

Има доказателства, че раковите заболявания се появяват повече от обичайното след ваксинация срещу Ковид, според д-р Харви Риш.

Д-р Риш е почетен професор по епидемиология в катедрата по епидемиология и обществено здраве към Медицинския факултет на Йейл. Изследванията му са фокусирани широко върху причините за рака, както и върху превенцията и ранната диагностика.

В интервю за „American Thought Leaders“ на EpochTV д-р Риш каза, че сега пациентите трябва да чакат месеци, а не седмици, за да получат час в онкологична клиника в Ню Йорк.

Трудно е да се наблюдава дали една ваксина може да причини рак, тъй като ракът обикновено отнема време, за да се развие, каза д-р Риш. Може да отнеме от 2 до 30 г., в зависимост от различните видове рак, от левкемия до рак на дебелото черво.

Това, което лекарите наблюдават, „са много странни неща: например 25-годишни хора с рак на дебелото черво, които нямат фамилна история на заболяването – това е по същество невъзможно според известната парадигма за това как работи ракът на дебелото черво – и други ракови заболявания с дълга латентност, които се срещат при много млади хора.“, каза медикът.

По думите му, ракът не се развива по този начин.

„Трябва да има някакъв начален стимул защо това се случва“, каза той.

Борба с рака

Д-р Риш каза, че според него ракът е нещо, с което здравото човешко тяло може да се бори и да унищожи, тъй като ненормалните ракови клетки се поглъщат, когато бъдат открити в тяло с функционираща имунна система. Ако обаче имунната система е компрометирана, тя не може да се справи със задачата да неутрализира раковите клетки и раковите клетки са оставени да се размножават и растат, което води до симптоми на рак.

„Това е механизмът, според мен най-вероятно тук“, каза д-р Риш. „Знаем, че ваксините срещу Ковид са причинили различни степени на увреждане на имунната система при малка част от хората, които са ги приемали.“

Това увреждане може да доведе до по-често заразяване с Ковид, други инфекциозни заболявания или рак.

Друг пример, който д-р Риш даде, е ракът на гърдата, който обикновено, ако има повторна проява след хирургично отстраняване, повторната проява настъпва след две десетилетия. Сега обаче се вижда, че ваксинираните жени реманифестират рак на гърдата за много по-кратки периоди от време.

„Това са първоначалните сигнали, които виждаме, и тъй като тези ракови заболявания се появяват при хора, които са били твърде млади, за да ги получат, в общи линии, в сравнение с нормалния начин на действие, те са определени като турбо рак,“ каза д-р Риш.

„Някои от тези ракови заболявания са толкова агресивни, че между момента, в който са били видени за първи път, и когато пациентите са се върнали за лечение след няколко седмици, образуванията са нараснали драстично в сравнение с това, което онколозите биха очаквали за начина, по който ракът нормално прогресира“, добави добави.

Нежелани събития след ваксинация

Д-р Риш също говори за проблема с официалните медицински агенции, които не признават някого за ваксиниран през първите две седмици от ваксинацията. Това се случва, защото медицинските агенции казват, че ефектите от ваксината се нуждаят от две седмици, за да започнат да се проявяват. Страничните ефекти, настъпили няколко дни след ваксинациите, официално се считат за здравословни състояния, проявяващи се при неваксинирани хора, каза той.

Въпреки това, сериозни нежелани събития след получаване на ваксината са настъпили през първите четири дни, подчерта д-р Риш. Той каза, че три четвърти от неблагоприятните ефекти са регистрирани като случващи се на неваксинирани хора.

Вземащите решения по време на пандемията „изхвърлиха принципите на общественото здраве шест дни след началото на пандемията и направиха обратното на всичко, което знаехме, че трябва да се направи за респираторните вируси“, каза той.

Още по темата: Робърт Ф. Кенеди: Ваксините срещу Ковид бяха военен проект от самото начало 

Източник:Zero Hedge
Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.