Разследвания и новини без цензура

неделя, 14 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Рязко увеличение от 57 пъти на спонтанните аборти и 38 пъти на мъртвородените при ваксинирани срещу Ковид

Ново изследване разкрива 57-кратно увеличение на спонтанните аборти и 38-кратно увеличение на мъртвородените и феталните смъртни случаи през последните две години (2021-2022 г.). В интервю за Фокс Нюз един от авторите на изследването – д-р Джеймс Торп, американски акушер-гинеколог и лекар по фетална медицина с 44 години акушерски опит, коментира: „Най-голямото нарушение на медицинската етика и срещу човечеството някога“.

Данните от изследването се базират на информация от Центъра за контрол на заболяванията на САЩ, както и на Американската администрация за лекарствата.

„Открихме увеличние от 1200 пъти на тежките менструални аномалии, увеличение от 57 пъти на спонтанните аборти, увеличение от 38 пъти на смъртността на плода или мъртвородените“, каза той.

Д-р Торп също така разкри, че е открил „15 други големи усложнения на бременността, всички далеч надвишаващи стойностите на безопасност на Центъра за контрол на заболяванията и Администрацията по лекарствата“, преди да се позове на „повече от 30 други напълно независими източници в световен мащаб, които потвърждават точно нашите открития“.

Причината за резкия скок на спонтанните аборти, ражданията на мъртвородени и смърт на плода при бременност, както и менструалните аномалии през периода 2021-2022 г. е подробно обяснена с цифри и доказателства в научната статия на водещия американски акушер-гинеколог и колегите му. Цялото изследване можете да прочетете тук: preprints.org

Цялото интервю на д-р Торп каква е причната за тази черна статистика може да гледате в канала на Обективно.БГ в Телеграм.

Още по темата: Висока свръхсмъртност в цяла Европа с изключение на България и Румъния: Евростат 

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.