Разследвания и новини без цензура

неделя, 19 май, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Саудитската държавна телевизия отново направи пародиен скеч с Байдън (ВИДЕО)

Саудитската държавна телевизия MBC TV показа влошените междудържавни отношения между саудитскато кралство и САЩ, като за втори път излъчи пародиен скеч с Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис.

Клипът, който бързо се разпространи в социалните мрежи, е от саудитското телевизионно шоу „Studio 22“, което е много подобно на „Saturday Night Live“, популярно телевизионно шоу в САЩ.

В 45-секунден видеоклип Байдън е представен като забравящ старец, който се ръкува с въздуха.  Във видеоклипа Байдън се спъва и пада, докато се качва на борда на самолета, докато неговият вицепрезидент, изигран от мъжки актьор, не знае как да излезе от неловкото положение. Интересен детайл е, че надписът на самолета гласи „Съединен американски щат“, а не Съединени Американски Щати.

Миналата година през април първият скеч с Байдън също бързо стана полулярен онлайн. В него президентът на САЩ Джо Байдън отново се опитва да се ръкува с въздухa.

Байдън заспива ​​по средата на изречението, докато вицепрезидентът Камала Харис, изиграна от мъжки актьор, казва на президента какво да каже и поправя грешките му. Той не успява да запомни имената на Русия, нейния президент Путин и нарече Камала Харис „първата дама“.

Байдън не е първият американски президент, който става сатиричен образ в комедийното шоу. В миналото сатиричната програма осмя няколко американски и западни президенти, включително бившия американски президент Барак Обама и неговия наследник Доналд Тръмп.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.