Разследвания и новини без цензура

неделя, 21 април, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Съветник на Тагарев от ДБ искал да извадят дете в шок от шокова зала на „Пирогов“, за да мине неговото за преглед

Мустафа Емин, съветник на военния министър Тодор Тагарев от ДБ, е вдигнал скандал в „Пирогов“, като е поискал да извадят дете от шокова зала, за да вкара своето. Детето, което е искал да бъде извадено, е имало шок, докато неговото – малка раничка, по думите на една от служителките, която разказа за скандала във Фейсбук. Постът й е публикуван на страницата на „Пирогов“:

„Нощес в „Пирогов“ дойде Мустафа Емин с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в „Пирогов“ и можем да проверим.

Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах господаря от „Рибново“, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!“

Мустафа Емин е публикувал в профила си във Фейсбук съобщение, че е назначен за съветник на Тодор Тагарев, продружено със снимки:

Емин Мустафа, съветник на военния министър Тодор Тагарев от ДБ, е вдигнал скандал в "Пирогов", като е поискал да извадят дете от шокова зала, за да вкара своето.

Под публикацията на страницата на „Пирогов“ друга лекарка от института за спешна медицинска помощ написа: „Като работеща в противошокова зала за деца, съм длъжна да ви успокоя,че никой освен работещия персонал, не е в състояние да определя влизането на деца в противошокова зала. Има правила и състояния, които определят това. Колкото до самозабравилия се господин, който за съжаление не е единствен, трябва да кажа, че и на здравния министър,и на премиера и на който да звъни, няма да нарушим правилата! Неговото дете не е с нищо повече от всички български деца! Малка кожна рана не е животозастрашаващо състояние! Много жалко за примера, който се дава от публични личности!“

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

2 COMMENTS

 1. Страхил Ангелов: Все по-трудно се понася спокойно толкова много глупост и арогантност, съчетани с тотално невежество! Все по-трудно се понася спокойно толкова много глупост и арогантност, съчетани с тотално невежество!

  Една малка и агресивна обществена група се счита за призвана да поучава всички останали как да живеят и какво да мислят! И всеки, който не е съгласен с абсурдните им тези бива моментално заклеймяван и облепян с всевъзможни етикети. Представянето на утайката на обществото за каймак и соченето и за пример на подрастващото поколение е възможно най-пагубния процес за Родината ни.

  Онова, което се нарича „предаване на знания“ или още по-общо „образование“, всъщност не е нищо друго, освен ИНДОКТРИНИРАНЕ, каквото винаги се среща при различен тип диктатури. Мнозина съвременици внезапно биват обладани от ненавистта и злобата, без да знаят какво им е докарало този фанатизъм и невъзможността да се отскубнат от него.

  Всеки който не е славоукраинстващ инфантил и не вярва, че Крим е украински, значи е купен от руснаците и затова отказва да участва в ежедневната „двуминутка на омразата“, което вече е задължително, за да бъдеш приет като равноправен член на „модерното“ неолиберално, безродно, безпаметно, безполово, космополитно и мултикултурно общество. Активните поддръжници на тази нова „религия“, основана на омраза и отрицание съвсем не са толкова много, колкото се предполага, но са достатъчно шумни, агресивни и решителни. Те искренно ненавиждат различните от тях заради смелостта им да бъдат себе си и да го демонстрират!

  Икономическата и най-вече духовна разруха, която неолиберализма докара на народа ни, е основната причина за разпада на семейната общност и за проявите на т.нар. „домашно насилие“, срещу което зомбирани троцкисти водят шумна битка.

  Това е тяхната поредна „барикада“, където живеят и се хранят. За нуждите на либерал-джендъризма дори започна унищожаването на езика ни – например думите „напредък“ или „прогрес“, както и много други тотално изчезнаха от речника ни и бяха заменени с нищо незначещи силогизми. Думите „дълг“ и „чест“ са напълно изпразнени от съдържание и тотално липсват в неолибералния политкоректен новоговор и респективно са изчистени от речника на селектирания от чужди НПО-та и центрове за влияние, политиески и обществен елит. Елит, който се отнася с презрение и се срамува от българския си произход, елит за който България не означава нищо – за тях тя е просто плячката, която им се поднася в замяна на колониалната им сервилност. https://kritichno.bg/vox-populi/strahil-angelov-vse-po-trudno-se-ponasya-spokoyno-tolkova-mnogo-glupost-i-arogantnost-sachetani-s-totalno-nevezhestvo/

 2. В България няма политическа сила, която да се опълчи на установилия се вече фашизъм В България няма политическа сила, която да се опълчи на установилия се вече фашизъм. БСП е обичайна компрадорска парламентарна партия, от „Възраждане“ се страхуват да застанат зад народа, сакън да не ги обвинят в русофилия, а и са си самодейци без политически опит, за което не ги виня. Толкова могат, въпреки че се стараят. А там, където пипнат „левите“, воглаве с вечната Мая – по-добре да ги няма никакви. До каквото и да са се докоснали всичко са умирисали – Майчето нещо захлебва за прически. И дотук!

  Няма кой да направи нелегална партия като нашите дядовци по нивите и шубраците в Балкана, защото една Велика сила ни е отписала. Без подкрепа не става – малки сме.

  Надежда всяка тука отставете, както е казано в литературната класика. А тя е вечна.

  Не ни остава нищо друго, освен пак да почакаме малко – някакви си 500 години.

  Не е много, уверявам ви! Все пак е по-малко от 1000.

  Ще цитирам по памет Воланд, Булгаков, де: „Ако човек прави планове, то би трябвало да са за някакъв малък срок, примерно хиляда години.“

  Това е положението!

  Зоя Деянова https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-balgariya-nyama-politicheska-sila-koyato-da-se-opalchi-na-ustanoviliya-se-veche-fashizam/115430

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.