Разследвания и новини без цензура

сряда, 17 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Скот Ритър: България, вие сте колониален поданик на САЩ (ВИДЕО)

„Към България, ние, САЩ, се отнасяме като към по-малък брат. Протегнахме ръка за помощ. Казахме: „Елате при нас!“, но не забравяйте, че не сме казали: „Елате и бъдете равни с нас!“. Надявам се българите да разбират това – вие не сте равни с американците, не сте. Вие сте по-низши, вие сте в нужда, не може да съществувате без нас. Така в интервю за Мартин Карбовски бившият офицер от разузнаването на американската морска пехота Скот Ритър.

Според Ритър България е колониален поданик на САЩ, точно както и останалата част от света. Отношения като господар към роб. Анализаторът е на мнение, че в момента няма начин Русия да съжителства мирно с Украйна, както няма начин НАТО да съжителства мирно с Русия, докато Украйна се възприема като прокси на НАТО за военно въвличане на Русия.

„Така че няма език на мира. Следователно няма шанс за мир. И този конфликт, ако нещата не се променят, може да бъде разрешен само с война.“

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

2 COMMENTS

  1. Ритър очевидно обобщава какви да нагласите в Америка и очевидно той лично не ги приема, дори изглежда нещо като да го е малко срам от това. Но казва факти. И преди съм го гледал това три Карбовски. Бях забравил юни 2024, когато може би щяло нещо да се случи… Ам да видим

  2. С добавяне на коментари тук е тегаво. Не всеки иска да си дава имейл, макар че явно минава и с фиктивен 🤣 има и някакъв проблем че и не става от първия път. recarxha нещо си, някаква грешка дава. Оправете ги тези неща, за да стане по оживено. Ако го искате де.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.