Разследвания и новини без цензура

сряда, 17 април, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Тъкър Карлсън: Борис Джонсън поиска 1 милион долара за интервю

Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че бившият премиер на Обединеното кралство Борис Джонсън би се съгласил на интервю само ако получи хонорар от 1 млн. долара.

Американският журналист разкри, че е поискал интервюто, след като Борис Джонсън го нарече „инструмент на Кремъл“ заради интервюто с Путин.

„Борис Джонсън ме нарича инструмент на Кремъл или нещо подобно. Затова подадох молба за интервю с Борис Джонсън. Най-накрая един от съветниците му ми отговори и каза, че той ще говори с мен, но това ще ми струва един милион долара – долари, злато или биткойн, каза Тъкър Карлсън и определи искането като изнудване.

Джонсън беше силно критичен към интервюто на Карлсън с Путин, като написа язвителна статия за Daily Mail веднага след излъчването му.

„Когато Тъкър Карлсън отиде в Кремъл, той имаше функция, добре позната на историята. Той трябваше да бъде подставено лице на тиранина, диктофон на диктатора и предател на журналистиката“, написа Джонсън.

Запитан защо не е повдигнал определени теми при срещата си с руския президент, Карлсън отговори, че е искал да направи интервюто, защото се интересува от мирогледа на Путин. Руският президент на свой ред коментира, че Карлсън е „опасен човек“, защото не му е дал повод да направи това, за което се е подготвил.

„Мислех, че ще бъде агресивен, задавайки ми остри въпроси. Аз не просто бях готов за това, аз исках това, за да мога да дам също толкова остри отговори“, обясни Путин. – „Но той избра друга тактика.“

Още по темата: Депутат от партията на Зеленски: Борис Джонсън дойде в Киев, каза, че няма да подписваме нищо с Русия и просто ще воюваме 

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации
- Реклама -

1 COMMENT

  1. Тоя па ненаял се… не се ли вижда, че и милиард нема му помогнат? 🤣😵‍💫

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.