Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 29 февруари, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Тръмп: САЩ се превърна в „бананова република“

САЩ деградираха до нивото на „бананова република“ при сегашната американска администрация. „Банановата република – ето в какво се превърнахме“, каза Тръмп по време на предизборен митинг пред симпатизантите си.

„Нашата страна, ние няма да търпи това“, подчерта бившият американски президент, който се кандидатира отново за изборите догодина. Той изтъкна проблемите на страната при защитата на нейните граници, системата за гласуване и превръщането на правоприлагащите органи в политически оръжия, като добави, че ако спечели президентските избори в САЩ догодина, „престъпниците, които вредят на съдебната система, ще бъдат победени и засрамени“. „Ако не спечелим избори през 2024 г., страната ни е обречена“, каза той.

Тръм отправи остра критика към администрацията на Байдън и заради продължаващата война в Украйна, която, по думите му, той може да спре за по-малко от 24 часа.

Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин обсъдиха световния ред през следващия век по време на държавното посещение на китайския лидер в Москва, заяви Тръмп. „Видяхте президента Си, умен, и президента Путин, умни, много умни хора, да стоят и да обсъждат световния ред за следващите сто години“, каза Тръмп. Според него Русия и Китай вече са единни.

Още по темата:

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.