Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 25 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Училище раздава секс-играчки на ученици, финансирано от трансджендър милиардер

Чикагското училище „Франсис У. Паркър“, което беше изобличено, че раздава секс-играчки на ученици, е получило десетки хиляди долари от фондация, управлявана от транссексуален милиардер.

Служител в частното училище в Чикаго призна, че преподава „нетрадиционен секс“ на ученици, установи разследване на Project Veritas.

Деканът Джо Бруно призна пред камерата, че е довел членове на здравен център LGBTQ +, които „показвали вибратори и анални секс-играчки“, както и обсъждали „използването на лубрикант срещу използването на слюнка“ с ученици на 14-годишна възраст.

Breitbart News установи, че училището „Франсис У. Паркър“ е получило най-малко 45 000 долара от фондация Tawani, лява фондация, основана от милиардера полк. Дженифър Прицкер, мъж, който се идентифицира като жена. Дженифър Прицкър е братовчедка на губернатора демократ на Илинойс Джей Би Прицкер.

Страницата с грантове на фондация Tawani изброява пет различни гранта за училището „Франсис У. Паркър“. Първият грант, посочен на уебсайта, който е предоставен на училището е 5000 долара от 2015 г., въпреки че в страницата се посочва, че училището е получател на грантове от 1995 г. насам.

Безвъзмездна помощ от 10 000 долара през 2017 г. е дадена за „подкрепа за Основния фонд за разнообразие, равенство и приобщаване „, обяснява уебсайтът. Междувременно безвъзмездна помощ от 10 000 долара за училището през 2021 г. е дадена за „обща оперативна подкрепа“.

Фондация Tawani е посочена като петата по големина фондация, финансираща ЛГБТ каузи през 2017 г. През същата година фондацията е дала 1 648 000 долара за ЛГБТ каузи.

Разследване на Breitbart News разкри, че фондацията Tawani е дала най-малко 25 000 долара на Harbor Camps, нощен лагер за деца на възраст до осем години, които се идентифицират като транссексуални.

Фондацията също така е дала 1 милион долара на детската болница „Лури“ в Чикаго през 2016 г., за да подкрепи „Програмата за развитие на пола и секса“ на детската болница. Програмата предлага редица медицински интервенции, включително потискане на пубертета, хормонална терапия и насочвания за операции за смяна на пола.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.