Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 2 февруари, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Училище раздава секс-играчки на ученици, финансирано от трансджендър милиардер

Чикагското училище „Франсис У. Паркър“, което беше изобличено, че раздава секс-играчки на ученици, е получило десетки хиляди долари от фондация, управлявана от транссексуален милиардер.

Служител в частното училище в Чикаго призна, че преподава „нетрадиционен секс“ на ученици, установи разследване на Project Veritas.

Деканът Джо Бруно призна пред камерата, че е довел членове на здравен център LGBTQ +, които „показвали вибратори и анални секс-играчки“, както и обсъждали „използването на лубрикант срещу използването на слюнка“ с ученици на 14-годишна възраст.

Breitbart News установи, че училището „Франсис У. Паркър“ е получило най-малко 45 000 долара от фондация Tawani, лява фондация, основана от милиардера полк. Дженифър Прицкер, мъж, който се идентифицира като жена. Дженифър Прицкър е братовчедка на губернатора демократ на Илинойс Джей Би Прицкер.

Страницата с грантове на фондация Tawani изброява пет различни гранта за училището „Франсис У. Паркър“. Първият грант, посочен на уебсайта, който е предоставен на училището е 5000 долара от 2015 г., въпреки че в страницата се посочва, че училището е получател на грантове от 1995 г. насам.

Безвъзмездна помощ от 10 000 долара през 2017 г. е дадена за „подкрепа за Основния фонд за разнообразие, равенство и приобщаване „, обяснява уебсайтът. Междувременно безвъзмездна помощ от 10 000 долара за училището през 2021 г. е дадена за „обща оперативна подкрепа“.

Фондация Tawani е посочена като петата по големина фондация, финансираща ЛГБТ каузи през 2017 г. През същата година фондацията е дала 1 648 000 долара за ЛГБТ каузи.

Разследване на Breitbart News разкри, че фондацията Tawani е дала най-малко 25 000 долара на Harbor Camps, нощен лагер за деца на възраст до осем години, които се идентифицират като транссексуални.

Фондацията също така е дала 1 милион долара на детската болница „Лури“ в Чикаго през 2016 г., за да подкрепи „Програмата за развитие на пола и секса“ на детската болница. Програмата предлага редица медицински интервенции, включително потискане на пубертета, хормонална терапия и насочвания за операции за смяна на пола.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.