Разследвания и новини без цензура

сряда, 1 февруари, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Украйна да бъде ползвана за полигон за нови оръжия предлага Киев

Американските отбранителни компании трябва да изпратят новите си оръжия в Украйна, за да могат да бъдат тествани в действителна битка срещу руските сили, заяви украинският заместник-министър на отбраната  Владимир Гаврилов, цитиран от Military Times.

Гаврилов отправи предложението в речта си пред стотици представители на американската отбранителна индустрия и военни на изложението „Бъдещи способности на въоръжените сили“ в Остин, Тексас.

„Ако имате някои идеи или някои пилотни проекти, които трябва да бъдат тествани преди масовото производство, можете да ни ги изпратите и ние ще обясним как да го направим. И в крайна сметка ще получите печата: Доказано от войната в Украйна. Ще ги продадете лесно“, каза той, цитиран от Military Times.

Според заместник-министъра на отбраната стартиращите компании, включително тези, които разработват оборудване против дронове и заглушаване, вече са донесли нови технологии на украинското бойно поле.

„И те се връщат с продукт, който е конкурентен на пазара сега, защото е тестван в бойна зона“, заяви Гаврилов каза, без да разкрива компаниите, които вече са тествали нови технологии в Украйна.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.