Разследвания и новини без цензура

сряда, 22 март, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Зеленски заплаши неподкрепящите го американци

Зеленски разкритикува и заплаши неподкрепящите го американци. „Ако не променят мнението си… те ще загубят НАТО, ще загубят влиянието на САЩ, ще загубят лидерската позиция, на която се радват в света“, каза Зеленски на пресконференция в края на миналата седмица, имайки предвид американската общественост.

Сякаш средният американец, който се бори да се справи на фона на растящите цени на храните и разходите за живот, остава буден през нощта, тревожейки се за глобалното „влияние“ в САЩ, коментира независимата медия Zero Hedge думите на украинския президент към американците, които не го подкрепят.

Репортер попита какво би казал Зеленски на „нарастващия брой американци“, които са все по-критични към милиардите долари на данъкоплатците, които се вкарват в хазната на Киев. Длъжностни лица напоследък изразиха загриженост относно „умората от Украйна“ и намаляващата подкрепа от обществеността за политиката на администрацията на Байдън в Украйна също на фона на нарастващата съпротива на републиканците.

„САЩ никога няма да се откажат от държава-членка на НАТО“, продължи Зеленски. След това той заяви, че Русия ще „влезе в балтийските държави, държавите-членки на НАТО, а след това САЩ ще трябва да изпратят синовете и дъщерите си точно по начина, по който изпращаме нашите синове и дъщери на война“.

„Те ще умрат“, заяви той драматично, преди да продължи да твърди, че прекъсването на потока от помощи ще накара Вашингтон да „загуби подкрепата на страна с 40 милиона население, с милиони деца“.

Тогава Зеленски заяви: „Американските деца по-различни ли са от нашите?“

Републиканският представител от Аризона – конкресмен Анди Бигс, беше един от онези, които бързо опровергаха коментарите на украинския лидер.

„Нямаме нужда Зеленски да поучава американците какво да мислят и правят“, написа Бигс в Туитър. „Имаме абсолютно пълното право да поставяме под въпрос и да прекратяваме всякаква помощ за Украйна“.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.