Разследвания и новини без цензура

понеделник, 11 декември, 2023

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Зеленски заплаши неподкрепящите го американци

Зеленски разкритикува и заплаши неподкрепящите го американци. „Ако не променят мнението си… те ще загубят НАТО, ще загубят влиянието на САЩ, ще загубят лидерската позиция, на която се радват в света“, каза Зеленски на пресконференция в края на миналата седмица, имайки предвид американската общественост.

Сякаш средният американец, който се бори да се справи на фона на растящите цени на храните и разходите за живот, остава буден през нощта, тревожейки се за глобалното „влияние“ в САЩ, коментира независимата медия Zero Hedge думите на украинския президент към американците, които не го подкрепят.

Репортер попита какво би казал Зеленски на „нарастващия брой американци“, които са все по-критични към милиардите долари на данъкоплатците, които се вкарват в хазната на Киев. Длъжностни лица напоследък изразиха загриженост относно „умората от Украйна“ и намаляващата подкрепа от обществеността за политиката на администрацията на Байдън в Украйна също на фона на нарастващата съпротива на републиканците.

„САЩ никога няма да се откажат от държава-членка на НАТО“, продължи Зеленски. След това той заяви, че Русия ще „влезе в балтийските държави, държавите-членки на НАТО, а след това САЩ ще трябва да изпратят синовете и дъщерите си точно по начина, по който изпращаме нашите синове и дъщери на война“.

„Те ще умрат“, заяви той драматично, преди да продължи да твърди, че прекъсването на потока от помощи ще накара Вашингтон да „загуби подкрепата на страна с 40 милиона население, с милиони деца“.

Тогава Зеленски заяви: „Американските деца по-различни ли са от нашите?“

Републиканският представител от Аризона – конкресмен Анди Бигс, беше един от онези, които бързо опровергаха коментарите на украинския лидер.

„Нямаме нужда Зеленски да поучава американците какво да мислят и правят“, написа Бигс в Туитър. „Имаме абсолютно пълното право да поставяме под въпрос и да прекратяваме всякаква помощ за Украйна“.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.