Разследвания и новини без цензура

четвъртък, 25 юли, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

Борисов за снайперистите около дома му: Има сигнал от чужда служба, сигурно е заради Украйна

Бойко Борисов заяви, че домът му е охраняван от снайперисти заради сигнал от „една от най-влиятелните служби в света“. Той предположи, че причината е военната помощ за Украйна, която ГЕРБ са издействали заедно с ДПС.

„Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха. Предполагам от ДАНС, МВР и НСО са взели някакви мерки, надявам се. Не съм говорил с тях, дори с ръководството на НСО“, каза пред журналисти в парламента Борисов.

„Категоричната подкрепа за Украйна – така си го обяснявам аз. Аз така го оценявам. Ако има такова нещо, касае само Украйна и затова една от най-влиятелните служби подава сигнала. Няма друго основание освен помощта за Украйна“, предполага лидерът на ГЕРБ.

Информацията за снайперисти по оградата на къщата на Борисов дойде от лидера на ДСБ Атанас Атанасов. Той попита президента защо лидерът на ГЕРБ се пази от снайперисти. „Вашето вървене по оградата страшно депресира и внуците, и детето, и всички“, каза Борисов.

Той обяви, че ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството и ако не получат подкрепа от останалите партии, ще има нови предсрочни избори. До момента само ДПС заявиха, че ще подкрепят ГЕРБ, които получиха от президента първия мандат за съставяне на кабинет.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

3 COMMENTS

 1. Двете “убийства” на Бойко Борисов (2013 и 2024) – прилики и разлики!
  Този, който щял да убива Бойко, днес (бел.ред., вчера) получи четирима областни управители от Главчев.
  Обикновено коментиращият всичко по света и у нас на секундата Делян Пеевски днес цял ден подминава с мълчания новите обвинения на Бойко Борисов, че щял да го убива. Това е второто подобно обвинение след онова от 2013 година. Тогава Пеевски въобще не си мълча, а изглеждаше къде, къде по-реално да бутнат Борисов в карцера и там да гушне внезапно букета.
  Малко по-късно отговорът на Пеевски дойде през неговия човек Главчев, който назначи трима активисти на ДПС за областни управители и още една тяхна скрита лимонка за областен в Пловдив, откъдето Борисов избра да влезе депутат.
  По всичко личи, че в “кабинета на малцинството” на ГЕРБ ГЕРБ ще се очевидно малцинство.
  Пеевски е подготвен за всички варианти – осигурени са гласове и за първия мандат и за третия, а с този служебен кабинет и изборите са му опция.
  Проучване на BNews Bg показа, че няма никаква сериозна заплаха за живота на Борисов, най-малкото от Пеевски или Путин. Та кой убива златната си кокошка? Това ми отговориха от върха на едно разузнаване.
  Сигналът е дошъл по линия на ДАНС от чужда служба, най-вероятно от наша съседка, ако въобще има такъв. Борисов е по-скоро заплаха за Украйна, но не е премиер, нито толкова значим като Фицо и Орбан, че Зеленски да се занимава с него.
  Колко е сериозен и реален сигналът за заплахата ние няма да разберем, но целта е постигната и Борисов е притиснат до стената и му личи. Той наистина изглежда смачкан и отчаян, а фактът, че неговият “любим Мечо”, както го наричаше по едно време след първата заплаха за убийство, не го удостои с внимание и го неглижира – само подчерта още повече този факт.Николай Бареков

 2. Недейте да гласувате и след това питайте изумени и отправяйте тъпи коментари, затова как ДПС продължава да набира сила и инерция по пътя си към абсолютната власт в България! Толкова сте глупави, че чак сте жалки!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.