Free Porn

Разследвания и новини без цензура

понеделник, 27 май, 2024

разследваща журналистика и новини без цензура

|

info@obektivno.bg

ДНК замърсяване е открито във ваксини на Pfizer и Moderna

В началото на февруари Кевин МакКернан, главен научен директор по медицинска геномика, извършва секвениране на двувалентните бустерни ваксини на Moderna и Pfizer, когато прави напълно неочаквано откритие: пробите от двувалентните бустерни ваксини на Pfizer и Moderna са замърсени с ДНК, която съдържа гена на шиповия протеин в себе си.

Самовъзпроизвеждащите се ДНК плазмиди, съдържащи гена на шиповия протеин, са неразделна част от производствения процес за направата на ваксините на Pfizer и Moderna срещу Ковид. Въпреки това те трябва да бъдат изчистени и да не присъстват в крайния продукт, инжектиран на хора.

Кевин МакКернан повтаря анализа на моновалентната ваксина на Pfizer [оригиналната ваксина срещу COVID-19, изискваща 3 инжекции] с помощта на множество различни инструменти за измерване и стига до същия резултат: плазмидна ДНК, замърсяваща ваксината. Когато измерва количеството на ДНК, то е по-високо от допустимата граница, определена от Европейската агенция по лекарствата [EMA].

Кевин МакКернан е главен научен директор и основател на Medicinal Genomics и участва в секвенирането на ДНК от края на 90-те години на миналия век като част от международния „Проект за човешкия геном.“ На 11 април т.г. публикува научна статия с резултатите от изследването.

„Винаги, когато видим замърсяване с ДНК плазмиди в инжекционен продукт, първото нещо, за което хората си мислят, е дали има наличен ендотоксин от E. coli, защото това създава анафилаксия за инжектираните. И, разбира се, има много случаи на анафилактичен шок. Можете да видите как хората биват инжектирани и падат. Това може да е свързано с този процес на използване на E. coli за производство на ДНК“, обясни Кевин МакКернан в интервю за Conservative Review.

Във ваксината на Pfizer МакКернан също открива промотори на Simian Virus 40 („SV40“), които са свързани с развитието на рак. Той подчертава, че откритият SV40 е вирусна част, а не целият вирус.

SV40 или Simian Virus 40 е вирус, открит в миналото в клетките на бъбреците на маймуна, когато тези клетки са използвани за направата на ваксината срещу детски паралич. Този вирус е заразил както инактивираната полиомиелитна ваксина (“IPV”), така и оралната или “жива” полиомиелитна ваксина (“OPV”), разработена от д-р Алберт Сабин и използвана между 1955 и 1961 г. Впоследствие американските здравни власти излизат със заключение, че липсват достатъчно данни, че този онковирус може да предизвика рак при хората и че не са констатирани случаи на рак при ваксинирани деца в следствие инжектиране на заразената ваксина.

Обективно
Обективноhttps://obektivno.bg
Обективно.БГ е независима медия за разследваща журналистика, новини без цензура и всички гледни точки.

Подкрепа за независимата журналистика

Обективно.БГ не се финансира от правителства и фондации и разчита единствено на подкрепата на своите читатели.

Разследвания
Свързани публикации

1 COMMENT

  1. Може да се ичзисти човек от това замърсяване. Тялото е изключително умно за разлика от съзнанието на човека.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.